Србија

СРЕЋАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађен Алекса Станковић (21)

Алекса Станковић (21) пронађен је жив и здрав у Београду.

Крушевљанин Алекса Станковић је нестао 28. децембра прошле године, скоро у исто време када и Сплићанин Матеј Периш у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Алексин телефон полиција је недуго потом успела да лоцира у близини Београда, након чега му се губи сваки траг.

Полиција је била у стану да узме кућиште од рачунара и неке свеске у којима је Алекса писао знакове и шифре, с обзиром на то да је он много времена проводио у „виртуелном“ свету, играјући игирице и проводећи време у „тајним интернет собама“.

Алекса је са собом понео сва документа, али и дипломе и сведочанства због чега његова мајка сумња да је добио пословну понуду у иностранству.

– Алекса није имао пријатеље нити се са било ким дружио. Није излазио, играо је игрице по цео дан и ту упознавао људе. Верујем да је добио пословну понуду и да је зато нестао, јер је он одувек и хтео да оде из наше земље – причала је његова мајка Оља:

– Нема друштво, не пије и не пуши. Има само виртуелне пријатеље, игра игрице, али је све избрисао из компјутера, јер се добро разуме. Никога од виртуелних пријатеља посебно није помињао, а знао је да остварује чест контакт са њима и углавном је имао слушалице на ушима док је играо игрице. Није излазио у кафиће и дискотеке. Нема друштва да бисмо могли да помислимо да је са њима.

Извор: Курир.рс/Новости