Србија

СТРАШАН СНИМАК: Полицајци у центру Београда претукли начелника Интерпола (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама освануо је снимак стравичне туче у центру Београда, у којој су учествовали полицајци. Наиме, у тучи је тешко повређен начелник Интерпола, док су двојица његових колега, такође службеници Министарства унутрашњих послова (МУП), ухапшени.

МУП је саопштио да су ухапшени полицајци, који су у центру Београда претукли начелника одељења у Интерполу М.В. Према нашим сазнањима, у питању су полицајци Данило Стојановић и Милутин Радовановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Појавио се видео снимак бруталне туче између полицајаца, приликом које је начелник М.В. задобио тешке телесне повреде. Како се види на снимку, напад се догодио у центру Београда, тачније на Цветном тргу, у току дана. Засад није познато због чега је избио сукоб између полицајаца.

На видео снимку се види како у тучи учествује четворица мушкараца, од којих је један део њих уочи туче седео у кафићу, у самом центру.

Мушкарци су се сукобили на сред улице, док су се пролазници уплашено склањали, а на видео запису се виде брутални ударци од којих је начелник Интерпола на крају пао на степенице.

Данило Стојановић је бивши начелник Службе за криминалистичко-обавештајне послове, док је Милутин Радовановић, координатор у дирекцији полиције.

„Како се сумња, јуче у једном кафићу на Врачару, након вербалног конфликта дошло је до туче између Д. С., М. Р. и четрдесетчетворогодишњег припадника МУП-а, који је задобио тешку телесну повреду. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Првим основним јавним тужилаштвом, одредили су задржавање полицијским службеницима Д. С. (43) и М. Р. (47) због постојања основа сумње да су учинили кривична дела насилничко понашање и тешка телесна повреда“, саопштио је МУП.

Извор: Нова