Србија

СТРАВА И УЖАС НА ХЕПИЈУ: Миленковић се укључио у програм и прети да ће убити жену и ћерку (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Милорад Миленковић из Краљева, како се представио, укључио се телефонским путем у емисију на ТВ Хепи и саопштио водитељки, гостима у емсији али и целом аудиторијуму да озбиљно намерава да убије супругу и ћерку! Уместо да га одмах искључе из програма, они су дозволили да извесни Миленковић детаљно објасни због чега планира да пресуди породици, правдајући се бесмислицама, због чега јавност оштро критикује програм и чека реакцију надлежних органа.

„Добар дан, ја зовем из Краљева, Миша ми је име. Слушао сам мало пре како је убио овај испред Центра за социјални рад жену. Ја имам намере да то исто урадим, ја мислим то озбиљно да урадим и да одем у полицију и да кажем е, сад насиље“, рекао је овај гледалац у програму уживо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Водитељка га је шокирано питала: „Ви хоћете да убијете вашу жену и дете?“

А он је одговорио: „Па, радије бих дете убио. Никад их у животу нисам урадио, ни једну ни другу. Звале су полицију због насиља у породици, а ја сам спавао. Полиција је дошла и питала шта радите, рекао сам да спавам, кажу ми ево ове ваше су звале. Месец дана затвора и истерали су ме из мог стана, који сам ја добио од Топлане. Оне немају дан радног стажа, ни једна ни друга. Нисам могао да нађем собу у Краљеву, сад сам у старачком дому“

Водитељка је покушала да га прекине, он је наставио да прича, а затим га је упитала да се поново представи. Казао је да му је име Милорад Миленковић.

„Да ли знате да сте се укључили у програм националне телевизије, рекли име и презиме и да желите да убијете жену и ћерку“, упитала га је водитељка, а онда је уследио бизаран одговор: „То желим од срца да урадим, толико озбиљно размишљам о томе… Али, ако убијем жену, ћерка ће једва да дочека да прода стан, тако да бих најрадије обе убио.“

На питање новинара Александра Јовановића који је био гост у емисији да ли је свестан да чини кривично дело, и констатацију да му је потребна помоћ, он је упитао: „Је л ви чујете шта вам ја кажем? Они су мене затворили из чиста мира! Ја бих то урадио и сам отишао у полицију!“ Водитељка је покушала да разјасни да ли он због стана жели да убије породицу, он је рекао да је то због неправде, јер је стан преписао жени која га је истерала из стана.

Испричао је и да је ово што је изговорио у емсији говорио многима, као и то да је клео ћерку и да она сада не може да остане у другом стању. Јовановић је констатовао да овај гледалац није за укључивање у било који програм. Међутим, уместо да га водитељка одмах искључи из програма, они су наставили да се препуцавају у емисији, тако да смо гнусне претње породици овог несрећног човека могли да чујемо и неколико пута. Новинар Јовановић је у једном тренутку чак и сугерисао водитељки да можда не би требало „оволико“ да пушта да прича.

Оваква бизарна изјава шокирала је јавност у Србији, а друштвене мреже су се запалиле због великог броја негативних коментара. Како наводе корисници али и налаже здрав разум и кривични законик, овом човеку се што пре мора стати на пут.

Извор: Нова