Спорт

Свет у неверици! НОВАК ПРВИ ПУТ О МАЛТРЕТИРАЊУ! Кирјос открио шта му је Србин рекао док је био у затвору!

Аустралијанци нису дозволили Новаку Ђоковићу да брани трофеј у Мелбурну, а први играч који је у његову одбрану стао био је Ник Кирјос

Иако су годинама на ратној нози Ник Кијрос је одмах осудио понашање земљака према првом тенисеру свету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За разлику од неких других играча, он је један од ретких који је од старта брани Србина и не стаје. Ник је пре неколико дана открио да је разговоарао са првим тенисером света, ако и о чему су причали. Сада је открио нове детаље.

– Разговарао сам са Новаком, контактирао ме када сам стао у његову одбрану. У тим моментима је тражио само више разумевања – рекао је Кирјос гостујући на једној радио емисији у домовини.

Ник каже да је Новак знао шта га чека, али први тенисер света се и поред свега није предавао. Доказао је да није прекршио ниједно правило, имао је и медицинско изузеђе које му је дала Аустралија, али га је на крају ипак министар за имиграције Алекс Хок протерао јер је мислио да је опасност по здравље Аустралијанаца.

Знао је шта га чека, али је мислио да ми само искаљујемо свој бес на њега – открио је Кирјос и подсетио земљаке да им је Ђоковић помагао.

– Невероватно је да овако третирају човека који је освојио 20 гренд слем титула. Нама Аустралијанцима је много помогао када смо имали проблеме са пожарима. Када нам је била потребна помоћ, он је био ту. Сада се понашају према њему као да никада ништа није урадио и као да је зликовац, а у ствари није – рекао је тада Кирјос.

Новак је тренутно и Србији, одмара се, ужива са породицом, а први турнир ове године одиграће у Дубаију.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс