Спорт

СВЕТ У ШОКУ! Новака третирали као криминалца, а Аустралијанка се такмичи са короном!

Невероватне ствари се дешавају! Аустралијанци нису дали Новаку Ђоковић да се такмичи и Мелбурну јер није вакцинисан, а на Зимских олимпијских игара у Пекингу једна олимпијка из те земље која је била позитивна на корона вирус може да настави учешће на Играма

Тали Гил је Аустралијанка која се такмичи у карлингу. Добила је позитиван тест на ковид-19 и била је опоменута да би требало да напусти Кину са партнером у карлингу Дином Хјуитом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Али, пред меч са Швајцарском ипак је добила потврду да ће моћи да настави да се такмичи, након уложене жалбе Аустралије! Тако ће она и позитивна на ковид-19 моћи да се надмеће на Зимским олимпијским играма!

Један бразилски портал је ову вест објавио под насловом „Након што су Ђоковића третирали као лопова, Аустралија добила дозволу за такмичарку да се надмеће са Ковидом-19“.

Катастрофа! Скоро две недеље су малтретирали првог тенисера света, причали о вакцини, ковиду, здрављу, а сада су Аустралијанци опет показали колико су безобразни, да немају ни стида ни срама.

Јасно је да их не занима задравље Аустралијанац, све што су урадили Новаку било је само зарад политичких поена. Брука!

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс