Свет Србија

ТАРАБИЋИ ОДАВНО ПРЕДВИДЕЛИ ПРОПАСТ ЗАПАДА: Најавили трећи светски рат и како ће Србија проћи у тим сукобима

Село Кремна се налази на 800 метара надморске висине. Смештена као старинска карлица за млеко између планина Златибора и ТареОд ове Креманске котлине па до изворишта великог Рзава је Златибор тј Златиборска висораван, а од падина Тарабића почиње Тара. Котлина је поплочана каменом, кремен каменом које има магнетно дејство. У овим крајевима постоји и прича да се авиони губе на радару због магнетног поља, који ремети рад технологије.

Према Семиру Османагићу (босанскохерцеговачки независни истраживал и геолог) који истражује енергетске портале, пирамиде итд. Креманска котлина има девет магнетних кругова који стварају то магнетно поље и да се због тога дешавају веома чудне ствари.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У засеоку Тарабића који припада селу Кремна родили су се и живели у 19. веку Милош и Митар Тарабић, који су били стриц и синовац у родбинским односима. Тада је Србијом владала династија Обреновића. Милош је поживео 45 година, а Митар 70 година. И један и други су наводно мали тај дар да виде изнад граница свог живота. У то време у селу је живео и службовао локални сештеник Прота Захарије Захарић који је био писмен и уман човек тог времена, а иначе је био и у кумовским везама са породицом Тарабић. Поред службе у цркви он је такође бележио и писао сва њихова пророчанства.

Пред Први светски рат у село је стигао још један свештеник, професор и теолог Радован Казимировић. Он је у то време писао један уџбеник о тајанственим појавама у српском народу. Када је чуо за Тарабиће, одмах је дошао у село и од Проте Захарија покупио све његове забелешке на основу којих је написао књигу „Креманско пророчанство“. Та књига се штампа и излази између два светска рата, а последњи пут у Београду 1940. године.

Рецезент тог Казимировићевог записа је био наш Владика Николај Велимировић што јој даје још једну додатну тежину. Црквени поглавар и приче пророка искључују једно друго, али владика није одбацио то и оставио је нашем народу на читање. Али Казимировићев запис је писан у порукама. Све поруке треба да се тумаче и немају временску одредицу, али када се чита и тумачи препознаје се и страдање Обреновића, убиство Кнеза Михаила, Мајски преврат, оба светска рата, одлазак монархиста, долазак комуниста… Све оно што је било на овом просторима.

Кажу да се из записа наводно до сада остварило неких 60 посто, значи остало је још 40 посто да се оствари и као такво би се сматрало највећим Балканским пророчанством записаним, чак већем и од Вангиног.

За будућност стоји да ће Србију спасити „човек из народа“ који се још чека, али напомињемо да нема временску одредбу, чијим доласком престаје пропадање Србије. Створиће се целовита српска држава, а поготову људи наши из дијаспоре ће масовно почети да се враћају. То чак стоји и у Винчанским записима, где се говори да ће до 2025. неке одређене ствари десити овде.

Нека од пророчанстава Тарабића су наводно и ова:

– Тарабићи су најавили да ће се наши људи у поворкама враћати за Србију. Још су додали да ће Крушевац понови бити престоница Србије и да ће доћи до крунисања српског цара од лозе Немањића по женској линији.

Такође пише да ће се догодити трећи светски рат и како ће Србија проћи у тим сукобима истока и запада. Ми нећемо учествовати, али ћемо бити легло страних обавештајних служби. Они су наводно предвидели и распад НАТО који је у књизи назван „западни краљ“. По засписима њихових предсказања решиће се питање Косова и Метохије. Русија ће узети Цариград, а Аја Софиа ће поново бити православна богомоља, као што је и била у свом настанку.

Доста онога што има записано у Казимировићевој књизи, поклапа се са виђењима наших светих: Оца Тадеја, монаха Гаврила, наших монаха са Свете Горе.

Казимировићев запис је такође био доста скрнављен после Другог светског рата. Управо из разлога јер све оно што су у 19. веку као обични људи из народа, неписмени Милош и Митар видели, а прота Захарије записао, није било повољно ни за Обреновиће ни за Карађорђевиће, а поготову не за Јосипа Броза и комунисте. Тако да негде 70- тих година прошлог века масовно почињу да се штампају те књиге, од разних аутора, све под истим називом „Креманско пророчанство“. Те књиге су читачки биле занимљиве, међутим проблем јер су се поруке мењале, дописивале, отписивале и мењала се суштина.

Митар Тарабић је предвидео чак и долазак „жутих људи“ на наше просторе, да ће доћи на наша брда и носити камење. Легенда каже да су Милоша Тарабића један дан пробудиле Виле на падинама Таре и рекле му да ће он бити Божији човек, одабран да преноси важне поруке и да је он главни видовњак, а да је Митар после био просто његов помоћник.

Милош је такође предвидео и сопствену смрт, ишао је по селу и позивао људе на сопствену сахрану и говорио им да се не плаше, да ће он ту ноћ умрети и да ће се касније јављати неком од својих сродника, путем снова или визија.

Извор: Курир.рс/Ало