Србија

ТРАГЕДИЈА КОД АРАНЂЕЛОВЦА: Млада девојка погинула пред рођеном сестром, аутом је покупио тренер

Девојка Марија М. (30) погинула је на месту у стравичној саобраћајној несрећи која се синоћ догодила код села Венчане у близини Аранђеловца, када је на њу, док је стајала испред поквареног аута са својом рођеном сестром А.М. (22), налетео карате тренер Д.М. (74) и ударио у кола, па одбацио возило на њих.

Како Курир незванично сазнаје, до удеса је дошло на путу Венчане – Миросаљце у засеоку Магловац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Несрећа се догодила у 18.30 часова. Девојци се покварио аутомобил, па је изашла из аута да види шта се десило. Међутим, на њу је налетео возач других кола. Она је колима Хитне помоћи вожена за болницу, али је у путу умрла – прича извор:

– Њена млађа сестра лакше је повређена, а возачу је по налогу Основног јавног тужилаштва у Аранђеловцу одређено задржавање до 48 сати након чега ће бити саслушан пред надлежним тужиоцем – објашњава извор.

Мештани Венчана кажу да се незгода догодила на делу пута на коме не може да се брзо вози, те да су веома изненађени како је ту уопште дошло до удеса.

– Девојка која је страдала је из села Миросаљци. Она је кренула ка Венчанима, када ју је ударио возач. Наводно, кола су јој се покварила, стала је поред пута са сестром, а на ауту нису имале светла, није им радила чак ни позиција. Возач их, како се прича, није видео и ударио је у њих отпозади – кажу мештани и настављају:

– Наводно, несрећу је изазвао човек који се пре десетак година доселио у Венчане и ту на улазу у село отворио теретану и карате тренинг центар. Он је тренер. Прича се да је једно време био помоћни тренер у репрезентацији – наводе саговорници за Курир.

Извор: Курир