Спорт

ТРАГИЧНА ВЕСТ: Млади спортиста погинуо током утакмице

Фото: pixabay.com

Трагична вест стиже из Енглеске, где је током утакмице Ившама против Берксвел и Балсала у Варвикширу млада рагби звезда у успону, Џек Џефри, доживео повреду због које је преминуо.

Према информацији коју је објавио његов клуб, он је повређен док је покушао да оствари претварање (постигне поене у рагбију):

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Са великом тугом морамо да објавимо смрт нашег вољеног Џека Џефрија након утакмице Мидландс лиге против Берксвела и Балсала. Џек је покушао да постигне поене и додатно поправи свој феноменалан резултат када је доживео повреду. Пребачен је у локалну болницу, али је трагично изгубио борбу. Тешко је пронаћи посвећенијег момка из клуба, који је био срце клупских активности. Служио је клубу, саиграчима и својој земљи са посвећеношћу и пружио је много сатисфакције навијачима, а наш клуб је остао без сјајног извора светлости“, наведено је у саопштењу његовог Ившама.

Од њега се опростио и званични рагби савез Енглеске:

„У име свих у Савезу, шаљемо наше саучећше пријатељима и породици Џека Џефрија, који је умро јуче. Мислима смо са свима из екипе Ившам“, наведено је у саопштењу Рагби савеза Енглеске.

Није саопштено више информација о самој несрећи, као ни шта је довело до трагичног исхода.

Извор: Нова