Србија

Ужас! ПУЦАО ЈОЈ У ГЛАВУ, ПА ИЗВРШИО САМОУБИСТВО! Наша певачица доживела ХОРОР!

Глумицу Ивану Панзаловић у септембру 2017. године вереник је покушао да убије, а онда је извршио самоубиство.

Погођена је метком у главу после чега је уследила операција, али се на сву срећу опоравила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поред свих улога које је имала, Ивану је јавност већим делом упознала путем црне хронике када је њен вереник, испровоциран жестоком свађом, покушао да је усмрти, а потом извршио самоубиство. Будући да су од тада прошле године Ивана је открила како са ове временске дистанце гледа на све то и да ли јој се враћају слике тог стравичног призора.

– Уопште се не осврћем на те ствари. То је неко давно прошло време за мене, превазиђено и фокусрана сам на садашње време, будућност, на свој посао. Заправо ја не волим да говорим и не говорим о томе. Важно ми је оно што радим и томе сам посвећена. Присутна сам само у садашњем тренутку и гледам само на будућност – рекла је Ивана.

Ивана се дуго после немилог догађаја није појављивала у јавности. У једном тренутку открила је путем друштвене мреже инстаграм да је у вези и да је срећна. После тога су почеле пробе, те се вратила глуми, свом позиву, а и боксу који је некада тренирала.

Данас глумица живи пуним плућима, а на друштвеним мрежама је и те како активна, а погледајте како она данас изгледа:

Подсетимо, јавност је данима писала о томе шта се све дешавало у стану на Дедињу, од тога да је бежала из стана док је њен вереник пуцао, преко тога да је бацао ствари по стану, а све до тога да је глумица крвава ишла улицом и тражила помоћ. Након што је у првој недељи септембра 2017. године водила битку за живот, после тешке операције на мозгу, Ивана је добила нови живот.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Srbijadanas.com