Србија

Ужас! САША ЈЕ БИО ОСУМЊИЧЕН ЗА УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Бивши криминалац нађен обешен у кући

Саша Марковић био је осумњичен за убиство певачице Јелене Марјановић, а како је данас изнето на суђењу у тренутку када му је ради истраге узиман ДНК био је мртав.

Наиме, он је нађен је обешен у својој кући. Његово тело пронађено након што је из државног врха најављено да ће убица бити ухапшен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је Курир тада писао, Марковић је имао подебео криминални досије, а својевремено је био и у затвору. Такође, према сазнањима Курира, мештани су потврдили да у време убиства певачице он није излазио из куће и да им је то одмах било сумњиво.

– Пронашле су га комшије, али оно што је индикативно јесте да је извршио самоубиство баш кад су из врха државе најавили да ће овај случај бити решен убрзо. У питању је криминалац, одраније добро познат полицији – рекао је тада саговорник Курира близак истрази.

Подсетимо, данас је у наставку суђења Зорану Марјановићу изведена писана документација као доказ која указује да је пре него сто је он ухапшен за убиство његове супруге Јелене Марјановић статус осумњичених имало најмање 15 других мушкараца. Судско веће је данас као доказ извело документа која показују како су мушкарцима чија су имена прочитана, у својству осумњичених, узиман биолошки материјал за ДНК анализу, а међу њима је и Марковић.

Такође, данас је у судници откривено да су у склопу истраге детаљно узети докази, чак и пресвлаке из једног такси возила које се до сада није пимињало, а као доказ су изведени и резултати анализе телефона Јелене Марјановић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс