Регион

УЖАС: Син убио мајку па нападао и пролазнике

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Тело жене са ранама које указују на насилну смрт пронађено је у петак ујутро у породичној кући у Велој Луци, а полиција је ухапсила особу повезану са случајем. Наводно је реч о 34-годишњем Велолучанину, а жртва је његова мајка.

Мештани не памте овакав догађај, али кажу да их није изненадило кад су чули о коме се ради. Последњих двадесетак дана осмуњичени за убиство је био у посебно лошем физичком и психичком стању. Мајка га је неколилко пута пријављивала полицији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Имали смо асистенције везане за ту особу, али не у контексту насилног понашања. Асистенције су биле везане уз његово лоше здравствено стање – потврдили су из ПУ дубровачко-неретванске.

Убијена жена родом је из Бразила, а на острво је дошла због удаје. Њен супруг је морепловац и у тренутку стравичног убиства је био на броду.

После злочина мушкарац је, сав у крви, излетео на улицу и почео да напада пролазнике.

– Чули смо да је напао једног мештанина, а онда је, педесетак метара даље, с леђа напао и мога мужа. Рвали су се, онда је почео да бежи и супруг је потрчао за њим. Тречећи је напао још једног човека и побегао. Касније га је ухватила полиција. полиција, све се догодило у пет минута и 50 метара. Супруг је срећом само у шоку, истрауматизован је, али не повређен – испричала је једна мештанка.

Извор: dubrovački vjesnik

Ознаке