Свет

Ужас! ТЕЛО НЕСТАЛОГ МЛАДИЋА РАСТРГЛЕ ДИВЉЕ ЗВЕРИ

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Нови језиви детаљи у вези са смрћу Брајана Лаундрија објављени су у понедељак, пошто је коначни извештај обдукције открио да су његово тело појеле дивље животиње након што је умро од самонанете ране из ватреног оружја у главу.

Овај 23-годишњак је нестао након сумњиве смрти његове веренице, Габи Петито, коју је касније признао да је убио у бележници коју су истражитељи пронашли поред његових скелетних остатака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његово тело је пронађено у шумовитом подручју у резервату Карлтон и било је под водом дужи временски период пре него што је пронађено у октобру, према недавно објављеном извештају о обдукцији од стране судског вештака.

Власти су успеле да поврате делове тела, осим неколико костију са његових зуба и лица.

Његови остаци су показали „умерено екстензивну активност месождера о чему сведоче вишеструки трагови исецања и гризања“.

– Ова подручја су у складу са месождерима или сваштоједима, укључујући псе као што су дивљи пси и којоти, заједно са глодарима и ракунима – наводи се у извештају.

Извештај такође садржи детаљне предмете пронађене са места где су пронађени Лаундријеви остаци, укључујући ранац са шатором и бакљима, комад папира и црвени шешир са логом „Moab Coffee Roasters“ и дрвену кутију у којој је била свеска и фотографије.

Његов токсиколошки извештај није показао знаке употребе дроге, наводи се у извештају.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay
Извор: Srbijadanas.com