Србија

Ужас у Србији! МАЈКА ЗБОГ БЕДЕ ПОДВОДИЛА ЋЕРКУ (13) КОМШИЈАМА?! Испливали језиви детаљи!

Полиција је ухапсила 37-годишњу С. В. (37) из Делиблата због сумње да је подводила своју ћерку (13) комшијама! Иза решетака су, такође, и Н. М. (60) из Делиблата, као и један малолетник (17), који су осумњиченој плаћали за секс са њеном ћерком

Како сазнајемо од извора из истраге, језиво злостављање је откривено након што се девојчица пожалила рођацима, који су одмах обавестили полицију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Осумњичена С. В. у више наврата је прошле године своју ћерку подводила комшији Н. М. Кад год би јој затребало новца, С. В. би телефоном звала комшију и слала му ћерку да га сексуално задовољи. Девојчица је касније испричала пред психологом да је више пута имала секс са комшијом у његовој кући и да је сав новац који је добијала од њега давала мајци – рекао је наш извор.

Према његовим речима, међу клијентима је био и малолетник (17) из Делиблата, који је такође плаћао С. В. за секс са њеном ћерком.

– Девојчица, како показују први резултати из истраге, ниједном није била присиљена на секс, није трпела претње нити батине, већ је то радила на наговор мајке, како би јој, наводно, помогла да плате рачуне и храну. Међутим, у једном тренутку није више могла то да поднесе, па се пожалила рођацима, који су позвали полицију – казао је наш саговорник.

Ухапшени Н. М. и малолетник терете се за кривично дело обљуба са дететом, за шта је запрећена казна до 12 година затвора. Мајка несрећне девојчице се терети за запуштање и занемаривање малолетног лица, за шта јој прети до три године затвора. У даљем току истраге могуће је да ће пријава бити проширена и за посредовање у проституцији.

Извор Курира открива нове детаље-

– Наводно, осумњичени су током 2021. године ступали у сексуалне односе са девојчицом. За сада постоје индиције да се то догодило више пута, али ће истрага утврдити све детаље – прича извор:

– Мајка девојчице је за све то знала, али није учинила ништа да спречи мушкарце да имају секс са њеном ћерком, а наводно ју је и подводила. Она, наводно, није желела да одговара на питања тужиоца, већ се бранила ћутањем – објашњава наш саговорник.

Осумњичени и девојчица су, иначе, из истог места.

– Н. М. је са девојчицом ступао у односе у својој кући у коју ју је примио како би јој помогао јер је у лошој материјалној ситуацији. Постоје индиције да је са обојицом имала односе на добровољној бази, али је то свакако кажњиво јер је реч о детету – навео је извор Курира.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер/Курир