Србија

Ужас! ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА ТЕЛА ДРАГАНА ПАНИЋА НАЂЕНОГ МРТВОГ НА БРОДУ У ЂЕНОВИ: Познато како је Србин умро!

Италијански медији преносе да је завршена обдукција Србина Драгана Панића (51) из Омољице код Панчева који је нађен мртав на броду на коме је претходно заплењено скоро пола тоне кокаина.

– Истражитељи мобилног тима закључили су прву фазу истраге о смрти српског поморца, затеченог са посекотом грла јутро после заплене дроге. Након саслушања посаде утврђено је обдукциом да је Србин извршио самоубиство. Према одбукцијском налазу он је узимао антидепресиве – наводе италијански медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, тамошњи медији наводе да су за товар дроге вредан 30 милиона евра ухапшена двојица којима се на терет ставља кривично дело међународни шверц дроге.

– У овом првом делу истраге истражитељи су у телефону једног од осумњичених пронашли фотографије и снимке на којима је дрога која је заплењена. Сумња се да је ухапшени све документовао како би послодавцу или шефу показао да је кокаин стигао на одредиште – преносе медији.

Иначе, породица и пријатељи Драгана Панића убеђени су да је у питању убиство и да је „видео нешто што није смео“.

Подсетимо, на теретњаку који је у ноћи између недеље и понедељка, из Бразила дошао у италијанску луку у Ђенови, било је сакривено 450 килограма кокаина високе чистоће. Истражитељи су надгледали брод због сумњивог товара, а поред наркотика пронашли су и леш морнара.

– Србин је нађен са дубоком раном на грлу, нанетом оштрим предметом, за који се сумња да је жилет. Тај желет није нађен поред тела, а обдукција ће показати да ли је он сам себи пререзао гркљан или је убијен – пишу тамошњи медији.

Колеге нашег држављанина рекли су да је он витлао ножем по палуби и да се убио.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс