Регион Спорт

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА: Познати фудбалер (22) погинуо у стравичној саобраћајној несрећи (ФОТО)

Тужне вести стижу из комшилука.

У саобраћајној незгоди која се догодила у Великој Горици погинуо је 22-годишњи фудбалер Петар Бартолић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бартолић, који је управљао аутомобилом погинуо је на лицу места, док је 21-годишњи путник тешко повређен и њему је пружена помоћ у КЦ Загреб, а све је објавио фудбалски клуб за који је Бартолић наступао.

– Драги пријатељи, велика туга… протекле ноћи у несрећи преминуо је наш играч, наш драги Перо… Ван терена понекад ненаметљив, али увек спреман на шалу и осмех… али зато на терену брз, продоран, сјајног дриблинга, играч који је у секунди наше навијаче доводио од узбуђења до лудила… Породици и пријатељима желимо пуно снаге! Перо, почивај у миру…. Није више неких с нама, али Граба памти све. Све фудбалске активности овога викенда су отказане… – написали су из клуба.

Бартолић је прве фудбалске кораке започео у том клубу још 2012 . године, играо је у млађим категоријама до 2016. године када одлази у Куриловец. Уочи зимских припрема ове године Бартолић се вратио тамо где је и почео каријеру, на мрацлинску Грабу. Пре нешто више од две недеље, 20. јануара потписао је нови уговор с клубом, а недуго затим десила се и поменута трагедија у којој је изгубио живот, пренеле су „Новости“.

Извор: Блиц