Спорт

Велики обрт! СРБИН ДОБИО ПОЗИВ ИЗ АМЕРИКЕ: „Све што нам сада треба је да се појави Новак Ђоковић“

НОВАК Ђоковић наредне седмице почиње свој први турнир у 2022. години у Дубаију.

Одржан је жреб, Србин креће од Италијана Лоренца Мусетија, први је фаворит за наслов и нема дилеме да ћемо гледати најбољи тенис још увек актуелног броја један.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Али, шта и како даље. Америчка турнеја, односно мастерси у Индијан Велсу и Мајамију, све више нас подсећају на Мелбурн, једни зову Новака, други се позивају на вакцину. Сигурно је све ту у глави Ђоковића.

Занимљиво да је Мајами био први Нолетов освојени мастерс у каријери, па би на Флориди опет желели да га виде.

Текст локалног листа „Мајами Хералд“ бавио се ситуацијом са Новаком и турниром у њиховом граду, објаснивши да „Ђоковић није криминалац, већ паметан човек“.

– Све што нам сада треба је да се појаве Роџер Федерер, Рафаел Надал и Новак Ђоковић. Да, Ђоковић – пише у тексту новинарке Мишел Кауфман.

Наставила је Американка да држи Новгакову страну и у мечу са Аустралијанцима, који је Србин недавно изгубио.

– Многи људи су незадовољни Новаком ових дана након фијаска са визом и депортацијом на Аустралијан опену. Нема сумње да он заслужује део кривице, али заслужују је и Тениски савез Аустралије и аустралијска влада због лошег поступања у ситуацији која је измакла контроли. Било је тужно видети ТВ камере и папараце како окружују Ђоковићев ауто док је ишао на саслушања, као и видети његове мрачне фотографије на задњем седишту, као да је криминалац.

Ако се Новак појави на Флориди, покушаће да Мајами освоји рекордни седми пут, пошто је тренутно изједначен са чувеним Андреом Агасијем. Претходно је био најбољи 2007, 2011, 2012, 2014, 2015. и 2016. године.

 

Извор: Новости.рс