Русија

БАЈДЕН ЋЕ ПОБЕСНЕТИ! Кадиров одговорио на бомбардовање Београда: Апсолутно без срамоте

Лидер Чеченске Републике Рамзан Кадиров прокоментарисао је изјаву председника Америке Џозефа Бајдена да је председник Русије „ратни злочинац“.

Како је навео, ради се о човеку који је „апсолутно без срамоте, с поносом и сам износио доказе, подсећајући како је, на његову личну иницијативу, бомбардован Београд и уништене српске четврти“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Џо Бајден је у старости коначно изгубио остатке памети. Сада, покушавајући да уђе у улогу племенитог каубоја, одлучио је да оцени руског председника Владимира Путина, назвавши га ‘ратним злочинцем'“.

Истакао је да жели да подсети да је реч о Џозефу Бајдену, 47. председнику Сједињених Америчких Држава.

„То је исти онај који је за живота учинио толико зла против човечности да је скоро сваки његов чин из било ког дана довољан да га доведе на најтежи суд. Штавише, неке од његових монструозних злочина тужилаштво неће ни морати да доказује“, истакао је Кадиров.

Лидер Чеченске Републике Рамзан Кадиров каже да је управо Бајден дао наређење Ваздухопловству да бомбардује Сирију, а касније се испоставило да не зна ништа о подручју операције и ко је тамо био.

„Сетимо се и како је Бајден, још као сенатор, страствено инсистирао на потреби инвазије на Ирак. И свет неће заборавити на злочине Американаца у Багдаду. Управо америчко оружје које нацисти добијају по Бајденовом наређењу данас претвара градове Украјине у рушевине и доноси смрт цивилима“, рекао је.

Рекао је да су акције Џоа Бајдена усмерене само на интересе америчке економије.

„Уништавајући друге земље из намишљених разлога, он, као и многи његови претходници, буквално ужива у хаосу у другим регионима и никако не може да пије крв мирних жена, деце и стараца који умиру под америчким гранатама“.

„Овај манијак, који себе замишља светским жандармом, има дрскости да оцењује нашег председника? Међу актуелним лидерима држава данас нема озлоглашенијег војног и економског криминалца од Џоа Бајдена. Типичан пример ауторитарног тиранина и деспота жељног власти. Цео цивилизовани свет то веома добро разуме. Једини проблем је што се не усуђују сви да то изнесу. Али све има своје време. Хајде да не претерујемо, закључио је Кадиров.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92