Србија

ЂОРЂЕВИЋ ШОКИРАО ЈОВАНУ, ИЗБАЦИЛА ГА ИЗ СТУДИЈА: Вучић је издајник, јасно је како сте купили Танјуг и чија је ово телевизија (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Гостовање лидера покрета „Ослобођење“ Млађана Ђорђевића на ТВ „К1“ претворило се у жестоку свађу с уредницом и водитељком Јованом Јоксимовићем, након чега га је избацила из емисије. А почело је тако што је рекао да је Александар Вучић издајник, а онда и да је јасно како су Јоксимовићи купили Танјуг…

У „Уранак“ су били позвани Ђорђевић и лидер ЛСВ Ненад Чанак, ишло је уобичајено, све док лидер „Ослобођења“ није споменуо да је „Вучић издајник“. На то је реаговала Јована Јоксимовић, казала је Ђорђевићу да не може да прича о „људима који нису овде“, и међусобна паљба је кренула…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Он није „човек који није овде“, он је човек који је у фрижидеру, у пуној чаши, он је у свему што ми живимо – рекао је видно изнервиран Ђорђевић.

Водитељка је реаговала речима „то можда код Вас, али код мене стварно није“, и то је био знак да Млађа Ђорђевић каже све што мисли и нагласи да су Јоксимовићи део Вучићевог система, који има је омогућио да купе Танјуг и направе К1 телевизију:

– Како није овде, знате ли чија је ово телевизија, и Ви кажете није овде. Танјуг сте тек тако добили и купили! Шта хоћете да кажете, да се ја закопчавам на леђа?

– Хоћу да вам кажем да треба да вас буде срамота – викала је Јована Јоксимовић.

Ђорђевић је на то одговорио да њу треба да буде срамота јер је, како је казао „у систему који уништава ову земљу“.

– Срам вас било, сад ћу да вас избацим напоље. Е, рекламе и одмах излећете напоље. Срам вас, бре, било – викала је жена Жељка Јоксимовића.

Лидер „Ослобођења“ је на то рекао да она њега не може да избаци, као и да не може да га ограничава у томе шта говори.

– Ја имам право да кажем шта хоћу. Ограничавате мени да говорим, да се бавим Чанком. Није Чанак мој проблем. Александар Вучић је мој проблем! Нећете Ви да ми говорите шта ћу ја да кажем! Ма, све ће се то једног дана открити, шта сте радили… – викао је Ђорђевић.

Међутим, Јоксимовићка је остала при своме да брани председника и настави с избацивањем из емисије.

– Је л’ сте добили прилику да разговарате на неку тему? Ја вам кажем шта је тема, да сте имало пристојни, знали бисте да када вас неко позове на неку тему, на ту тему пристанете да разговарате и разговарате. Кажем Вам, не можете да причате ни о коме да је издајник.

„А ко ће да ми забрани, ко сте Ви“, викао је гост, да би Јована рекла да је „она уредник емисије“.

– И ви мени причате како је купљен Танјуг и како се не закопчавате на леђа – и гестикулирала рукама да га избаце уз речи „рекламе, рекламе“.

Извор: direktno