Свет

ХОРОР! Има мртвих? Хулигани тукли и газили све пред собом! Људи бежали главом без обзира!

Утакмицу шампионата Мексика између Керетара и Атласа обежиле су језиве сцене у режији навијача

Званично су 22 особе повређене, од којих је девет хоспитализовано, док су две у тешком стању. С друге стране, према неким информација 44 особе су повређене. Како преносе поједини тамошњи медији наводно је најмање 17 особа изгубило живот, али ради се само о спекулацијама, ништа није потврђено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До општег хаоса на стадиону „La Coregidora“ дошло је након нешто више од сат времена игре пошто су присталице Керетара улетеле на терен и део трибине где су гостујући навијачи.

Домаћих навијачи нису имало милости према фановима Атласа, а после хаоса који је трајао скоро сат времена судија донео званичну одлуку да утакмица не буде настављена.

Несрећни навијачи који нису били ни уз једне ни уз друге, у паници су покушали да потраже спас утрчавањем на терен. Тада је хаос постао још већи, на терен су утрчали и хулигани који су тукли и газили све пред собом.

Сукоби су се осим на терену и трибинама догодили и у тунелу и свлачионицама. Због великог ривалствра два клуба утакмица је била окарактерисана као меч високог ризика.

Али, ни полицијске снаге нису успеле да спреће немиле сцена. Микел Ариола, председник такмичења рекао је да ће одговорни за инциденте бити кажњени.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс