Србија

ИСПЛИВАЛИ НОВИ ДЕТАЉИ! Матеј Периш се због овога ПОСВАЂАО са другом па изашао из клуба!

Фото: Фејсбук принтскрин

Приватни детектив Браца Здравковић изнео је нове детаље о дешавањима у клубу Готик непосредно пре нестанка Матеја Периша и навео да се Сплићанин пре изласка из локала сукобио са пријатељем око флаше вискија!

Подсетимо, Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра када је из клуба отрчао до Сава променаде и кренуо ка реци. Полиција већ два и по месеца интензивно трага за младићем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Детектив Браца Здравковић који прати овај случај, испричао је у својој емисији да су Матеј и пријатељи у Готик отишли после вечере у једном ресторану, потпуно непланирано.

– Они нису имали резервацију, али када су питали обезбеђење да ли има места, пустили су их да уђу, пошто су им рекли да је један сто слободан јер је резервација отказана. Обавезно је било да поруче флашу скупљег пића или да потроше мало више, што је нормално и што је иначе менаџерска политика клуба – рекао је Здравковић:

– Пристали су и ушли, Матеј је био расположен и наручио је флашу вискија коју је платио 150 евра. Запазили су екипу Задрана за другим столом, па је почела комуникација, што је и нормално када се препознају људи из истог краја.

Како је Здравковић навео, Матеј је тада кренуо у прву шетњу по клубу, али је непознато да ли је тада упознао неке девојке или друштво.

– Када се вратио за сто видео је да нема једно пријатеља који је био у тоалету. Неко од Задрана му је тада наздрави, па је он одлучио да части цело друштво пићем, узео флашу вискија из које је фалила трећина и поклонио им. Када се друг вратио и видео да су остали без пића, није му било право, али је Матеј рекао да ће поручити нову боцу – објаснио је детектив.

Друг је, како је Здравковић рекао, прихватио то, отишао до шанка и конобарици показао на Матеја, поручио флашу вискија и рекао да ће он платити.

– Не знајући за то, Матеј је зауставио другог конобара и поручио пиће, а тај конобар је био бржи. Донео је флашу коју је Матеј платио, а нешто касније се појавила и конобарица. Ту је и настао проблем. Матеј је пробао да реши неспоразум, да објасни да је он већ платио пиће, да им та флаша не треба и да је врати. Конобарица је почела да се буни и позвала обезбеђење – испричао је Здравковић:

– Рекла је да су момци поручили пиће, али да неће да плате. Дошло је до натезања, обезбеђење им је рекло да морају да плате или да изађу из локала. Све то је видео друг који је био код шанка и пришао да види шта се десило. Како је Матеј имао око 50 евра, друг је платио пиће. У исто време су почели да се расправљају, па је Матеј питао Задране што они не плате. Наљутили су се и пале су оштре речи.

Здравковић је рекао да је Матеј тад одлучио да оде у другу шетњу.

– Хтео је да се дистанцира од друштва. Да разјаснимо, нико њега није напао у Готику, јер да јесте, он би се вратио друштву, они су му били једина заштита колико год да је био љут. Можда је кренуо на неко место где му је неко друго друштво предложило.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Република.рс