Свет

КАДИРОВ ПОСЛАО ЗАДЊУ ПОНУДУ ЗЕЛЕНСКОМ: Предај се и код Путина ћу да ти средим азил!

„Зеленски, ако кренеш ка Пољској, онда ћеш се суочити са судбином Сакашвилија, који је подметнут и на крају се вратио у своју домовину на оптуженичку клупу.

Ово је последња понуда Рамазана Кадиров Зеленском:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ако сте спремни да поломижте оружје и ако сте спремни на дијалог, онда сам спреман да вам изађем у сусрет на пола пута и да лично замолим руског председника Владимира Путина да вам да азил и да вам сачува образ“.

Пријатељи, поново апелујем на Оружане снаге Украјине и СБУ са предлогом да заједнички започнемо борбу против Бандере, шејтана и других бандита.

Ако се овај позив трезвено чује, онда постоји шанса да ће се непријатељства завршити много брже. Само треба да положите оружје и станете поред руске војске.

Гарантујемо да у овом случају ниједан украјински војник неће бити дотакнут прстом, његова част неће бити повређена. Штавише, војска Украјине ће моћи да настави да служи за добробит своје државе и народа.

Не желимо губитке међу АПУ. Заједно са вама желимо да уништимо шејтане и разбојнике који у Украјини следе само своје личне, злочиначки себичне циљеве. Иако сте ово вероватно већ добро разумели.

Још једном, последњи пут позивам: станите раме уз раме са руском војском, рекао је Кадиров.

Извор: srbin.info