Србија

„МАТЕЈ ЈЕ ИЗ ХИРА ПРОМЕНИО ИДЕНТИТЕТ“! Појавиле су се ЧУДНЕ информације

Фото: Фејсбук принтскрин

Хрват Матеј Периш нестао је у ноћи 30. децембра 2021 године у Београду. Његов нестанак је до данас неразјашњен, иако се цео српски МУП дигао на ноге, праве информације о томе шта му се десило до данас су необјашњиве.

На друштвеним мрежама свакодневно осване још нека група подршке Матејевој породици која од 31.12.2021. не зна шта је са њиховим, братом, сином и унуком.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У групама где људи објављују лавине коментара подршке, али и неке од својих теорија. Велика бура је настала око несталог момка, а сви се надају најбољем исходу целе ситуације.

Наиме, једна порука у групи за Матеја заинтригирала је јавност. Чланица групе је одлучила да напише своју теорију која је позамашна, али и улива наду да је Матеј жив и да је негде далеко започео живот из почетка. Њену објаву вам преносимо у целости:

– И (после свега): Мислим, да је Матеј из неког личног разлога (неког сра*а или хира, или непромисљености али жељом да буде херој, или сл.) одлулио да промени идентитет (изглед и име и презиме) Зато му лична документа нису требала и није их носио са собом. Зато су 6 месеци планирали долазак у БГ и то бас пред сам дочек НГ група момака из Сплита, група момака из Задра, Маја Сопта са својом групом пријатеља из Београда…. и све су лепо осмислили. Превише је : људи, случајности, нелогичних радњи, разних анализа, струцњака, мистерија, ћутања, које ништа не показују, напротив, само збуњују, а видимо да ни конкретних информација нема.

Чак ни од стране , хрватске нити српске полиције, чак ни после два састанка самог врха полиција, (сто се ретко дешава) а што нам указује, да се не ради баш о обичном момку, рекла бих… али је толико медијску пазњу привукао нестанак да скоро тако несто није било, а можда је то био и циљ, и мислим, да је Матеј исте ноћи отишао или га неко спаковао у неко скровисте у свој родни град или је још увек негде добро чуван у Бг (са другим именом и документима, фејс операцијом, и сигурно има пријатеља-сарадника који му помаже у свим овим данима потраге а и касније це), и зато је тих 16х закаснеле потраге било потребно и зато толико ћутања од стране свих забринутих и зато толико дана гледамо снимке који немају кључну секунду дужине и острине, са камера, нити званичне претпоставке, сто одвлачи пажњу на супротну страну али и распаљује масту људима, јер, рационално/логично размисљање се не уклапа са сликама које гледамо… АЛИ, требао је бити виђен, забележен и зато је трчао улицама, са брадом и сатом и без тога, са разним патикама а могао је уз обалу стићи сасвим лагано.

Мобилни искључен у 23х, а онај који је трчао и сви други у његовом окружењу имали су активне телефоне и још доста нелогичности али је невиђено сирока јавност укључена. Проглашење, да је нестао, је сигурно логичан след догађања свима најближима је остављена нада да је жив…. и сада је време потребно, да интересовање људи за овај случај опадне а истину, неки већ знају а други ће сазнати и то само они , који је требају знати. Ја тако мислим или друга могућност, не дај Боже, да је оно најгоре, али се и доказ мора наћи. И зато мислим, као обичан цовек, логично размисљам, и верујем да сам у праву. Бог све зна. и нека помогне свим добрим људима. Они, које це овај случај и даље занимати, вероватно це пратити све његове пријатеље, родбину и јос по неког…..до кога се теско стизе , (како нумеролози казу,), добро је сакривен, а и свакако је прогласен „несталим“….. Бог је милостив – написала је девојка.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Еспресо/Srbijadanas.com