Србија

„МАТЕЈ ЈЕ ЖИВ И ДРЖЕ ГА ЗАТОЧЕНОГ?“ Марковић шокирао изјавом у јутарњем програму

Фото: Фејсбук принтскрин

Сплићанин Матеј Периш, подсетимо, нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра и од тада му се губи сваки траг.

Блажо Марковић, председник Синдиката полиције и полицијских старешина, сматра да се Матеј Периш не налази у води и да је жив, а наводи да постоји велика могућност да је негде заточен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сплићанин Матеј Периш, подсетимо, нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра и од тада му се губи сваки траг. Спекулације су биле, на основу снимака са надзорних камера, да је завршио у Сави, али за то постоји све мања могућност.

– Случај треба да буде завршен. Не можемо више од два месеца да држимо полицију и да тражимо. Моје мишљење, али и мишљење оних који раде тај посао више од мене, јесте да се он више не налази у води. Отишао је аутом у неком правцу, а да ли га неко држи заточеног или је нешто друго, то не знам, али су се појављивале свакакве спекулације о томе да је био у Немачкој или већ где. Мени би било драже да је ова варијанта. Све су варијанте тешке за родитеље – навео је Марковић за Јутарњи програм на Курир телевизији.

Марковић тврди да је за сада прекинута истрага за несталим Сплићанином.

– Мислим да је за сада прекинута истрага. Не можемо да узнемиравамо полицију само да тражимо Периша – рекао је Марковић.

Ненад Периш, отац несталог Матеја, у изјави за Курир је рекао да неће ангажовати приватне детективе како би евентуално покренуо приватну истрагу у циљу Матејевог проналаска јер верује да српска полиција добро ради свој посао.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Srbijadanas.com