Регион

НЕНАД ПЕРИШ СЕ ОГЛАСИО ПОВОДОМ ТЕЛА КОЈЕ ЈЕ ИЗВУЧЕНО ИЗ ДУНАВА: Полиција ме је позвала

НЕНАД Периш, отац Матеја Периша (27) из Сплита који је у ноћи између 30. и 31. децембра нестао у Београду, каже да тело које је јуче нађено у Дунаву код Костолца није његов Матеј.

Периш је потврдио и да га је полиција јуче контактирала чим су пронашли утопљеника у реци, у месту које је познато као Пепелиште.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Да, полицији ме контактира у таквим ситуацијама и јуче је. Жао ми је унесрећеног човека. Нека му Бог да миран покој – рекао је Ненад и додао:

– То није Матеј, одмах ми је полиција рекла јер унесрећени на себи има црне патике. Полиција континуирано врши потрагу како на води тако и на копну. И у сталном смо контакту.

Подсетимо, делове тела непознате особа јуче је код Костолца пронашао један пецарош и одмах је обавестио полицију. Обдукција је закзана за сутра, а истражитељи ће узети и ДНК профил покојника како би утврдили идентитет.

– Другачије није могуће идентификовати леш, јер је у јако лошем стању. Тачније, нађене су само ноге. На телу нема ни одеће, само црне патике – објашњава наш саговорник и додаје да када буде изолован биолошки траг са нашеног леша, он ће бити упоређен са ДНК траговима из полицијске базе.

Извор: Новости