Свет

ПРИХВАТИ ПОСЛЕ ЋЕ БИТИ КАСНО: Кадиров уништио Зеленског и послао језиво упозорење украјинским војницима

Према речима Кадирова, таква понуда је дата на захтев његовог сународника.

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров током опроштајног говора војницима Руске Федерације у Грозном понудио је украјинском председнику Владимиру Зеленском хонорарни посао на телевизији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Чим Зеленски одговори на наш позив да заустави отпор и седне за сто на мировне преговоре, даћемо му такву прилику. Можемо чак да организујемо и засебну емисију у Грозном – написао је Кадиров на свом налогу на Телеграму.

Према речима Кадирова, таква понуда је дата на захтев његовог сународника, који сада учествује у рату у Украјини.

– По завршетку „војне операције“, бивши председник Украјине мораће негде да заради, а Ајуб тражи да му дају шансу да игра у репрезентацији Чеченске Републике у Клубу веселих и сналажљивих – рекао је Кадиров. Он је додао и да његова понуда важи ограничено време, јер ће „после бити касно“.

Раније је Кадиров обећао украјинским војницима „изненађење од којег ће болети глава“, пренели су руски медији. Шеф Чеченије је на свом Телеграм каналу навео да се за украјинске војнике спрема „изненађење“.

– Желим да вас обавестим да смо припремили још једно изненађење. Наш поклон ће им сигурно разнети главе. Сачекајте и слушајте пажљиво како не бисте пропустили победнички марш наших чизама, који брзо напредује ка вашим позицијама! – написао је он.

Извор: srbijadanas.com