Русија

Руси шокирали свет: АМЕРИКАНЦИ ИЗУЧАВАЛИ СЛЕПЕ МИШЕВЕ ИЗ САМО ЈЕДНОГ РАЗЛОГА!

У лабораторији у Харкову је, под контролом Сједињених Америчких Држава, спроведен тајни пројекат у коме је проучавано како слепи мишеви могу да пренесу болести на људе, изјавио је портпарол Министарства одбране Русије генерал-мајор Игор Конашенков

– Министарство одбране Русије наставља са проучавањем докумената које је добило од сарадника украјинских лабораторија о реализацији војно-биолошких програма на територији Украјине, а под руководством САД и њених НАТО савезника – рекао је Конашенков.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, руски војни експерти за радијацију, хемијску и биолошку заштиту су проучавали оригиналну документацију која је открила детаље да су САД у Украјини спроводиле тајни пројекат за проучавање начина на који слепи мишеви преносе болести на људе. Ова истраживања су спровођена у лабораторији у Харкову.

– Нагласио бих, да су се у складу са документима, експерименти у Харкову одвијали системски неколико година – навео је он.

Конашенков је додао да су се у оквиру америчког пројекта у Институту ветеринарске медицине у Харкову изучавале дивље птице које су преносиоци високопатогеног птичјег грипа. Истовремено су се процењивали и услови у којима би процес преноса болести могао да буде неконтролисан, да проузрокује економску штету и да угрози безбедност хране.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/rs.sputniknews.com