Регион

СРЕЋАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађен је (ВИДЕО)

Шеснаестогодишњи Војин Ћућуз из Шипова, чији је нестанак пријављен јуче, пребачен је хеликоптером МУП Српске у Универзитетски клинички центар Републике Српске, након што је данас око поднева пронађен у кањону реке Сокочнице.

Божана Вулин, портпарол Полицијске управе Мркоњић Град, истакла је да се ова полицијска управа захваљује свим мештанима Шипова који су давањем корисних информација и учествовањем у протрази допринели да малолетник буде пронађен, преноси Српскаинфо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је у изјави за Независне прецизирала да је нестанак овог шеснаестогодишњака, Полицијској станици Шипово, пријављен јуче око 14.30.

– У потрагу су се одмах укључили припадници Полицијске станице Шипово, Полицијске станице Мркоњић Град, Јединице жандармерије Полицијске управе Мркоњић Град и Цивилне заштите, те многобројни мештани Шипова. Потрага је настављена јутрос и хеликоптером МУП РС, те је шеснаестогодишњак пронађен око 12 часова у кањону реке Сокочнице – рекла је Вулинова.

Здравствено стање шеснаестогодишњака Војина Ћућута из Шипова, који је пронађен у кањону рке Сокочнице, за сада је стабилно.

Како је потврђено из УКЦ РС у Бањалуци у току је дијагностичка обрада здравственог стања тинејџера.

Из УКЦ су навели да су све прогнозе у вези са његовим здравственим стањем преурањене. Пацијент је примљен данас у 13.15 часова у Ургентни центар УКЦ.

Извор: Блиц