Свет

УМРЛА ПОЗНАТА ЈУТЈУБЕРКА

Дејли Мејл изјавио је да је аутријска реп звезда, изненада преминула прошле суботе након тешке борбе са „унутрашњим демонима“.

Њен отац Метју Скофајлд објави је веома тужан и потресан статус.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Овог викенда само изгубили битку за кћеркин живот против депресије, трауме, ПТСП-а и овисности дроге с којима се дуго борила од њеног опоравка из Америке кроз хитну репатацију путем аустралиског одела за вањске послове и трговину. Снажно се борила са против својих демона, док смо сви били уз њу, сакљупали њене сломљене делове, али се више није борила и изгубили смо је. 02.01.2000. – 05.03.2022.“

На реп сцену дошла је почетком 2015. док њена песма ‘Not OK But It’s OK’ је сакупила више од 12 милиона прегледа. На ТикТоку је прати 12.000 људи, а на инстаграму 35.000.

Подсетимо се наше познате јутјуберке Кристине Кике Ђукић (20) , која нас је напустила пре 5 месеци, такође одузевши себи живот.

Кристина се годинама борила са депресијом и са лошом страном њене популарности. Често су коментарисали њен начин облачења, целокупан изглед, говор, и сваки њен корак. Насмејано је одговарала на све те прозивке и лоше коментаре, али унутар ње борба је трајала и била непрестана. Зато не осуђујмо и не коментаришимо друге ако већ немамо ништа лепо и позитивно да им кажемо. Будимо нежнији и блажи јер не знамо са каквим „ветрењачама“ се неки људи свакодневно носе.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“. Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо