Србија

Ужас у Србији! ПОЛИЦАЈЦИ ГА УХАПСИЛИ ГОЛОГ, ТВРДИО ДА ЈЕ БОГ: Одређен притвор Милошу који је убио родитеље!

Милош И. (33), осумњичен да је јуче у селу Кусадак убио своје родитеље, доведен је данас на саслушање у Више јавно тужилаштво у Смедереву, али није испитан због психичког стања у коме се налази.

– Уз кривичну пријаву, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство , осумњичени М. И. је доведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Смедереву. Међутим, због психичког стања у ком се налазио, истог није било могуће саслушати. Тужилаштво је поднело судији за претходни поступак Вишег суда у Смедереву предлог за одређивање притвора због опасности да ће утицати на сведоке које тужилаштво планира да испита, због опасности да не понови кривично дело и због узнемирења јавности – саопштило је Више тужилаштво у Смедереву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Курир незванично сазнаје, Милошу И. одређен је притвор по сва три основа.

– Он је приликом хапшења био потпуно го, а све време је понављао да је Исус Христос и Бог лично. Младићу је узета и крв на анализу, а наводно је утврђено да је у тренутку злочина био под дејством психоактивних супстанци – открива извор Курира и додаје да је урађена обдукција тела његових родитеља, Андрије и Гордане И.:

– Они су обоје упуцани са по једним метком у главу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс