Србија

ВАЖНО! Ево шта су показали ПРВИ РЕЗУЛТАТИ обдукције тела нађеног у реци

Када је тело, тачније само труп мушкарца пронађен у први мах се посумњало да се ради о делу тела несталог Спићанина Матеја Периша

Више јавно тужилаштво у Пожаревцу дало је налог да се обави обдукција дела тела мушкарца које је, пре неколико дана, пронађено у реци недалеко од Костолца. Паралелно са тим дат је налог Националном криминалистичко техничком центру да његов ДНК упореди са онима у бази како би се утврдило ко је несрећни мушкарац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како незванично сазнаје “Блиц“, у наредних недељу дана требало би да стигну резултати, што обдукције што ДНК анализе, након чега ће бити познато да ли преминули мушкарац Јово Кецман или је у питању неко други. За Кецмана се сумња да је жртва криминалног клана Вељка Беливуква званог Веља Невоља.

Према информацијама, први резултати обдукције указују да је тело мушкарца било у води између шест месеци и годину ипо дана, а пронађено је у фази распадања због чега није могло одмах да се утврди да ли је преминуо услед утапања или насилном смрћу.

Подсетимо, када је тело, тачније само труп мушкарца пронађен у први мах се посумњало да се ради о делу тела несталог Спићанина Матеја Периша, врло брзо је утврђено да то не може бити случај јер је обдукција показала да је тело било у води најмање шест месеци. Такође, утврђено је да је у питању крупнији, мишићав мушкарац и да је на себи имао црне патике, док је Периш у ноћи нестанка на себи имао беле.

Након тога почело је да се сумња да може бити тело несталог Јова Кецмана, иначе, како се сумња, једне од жртава клана Вељка Беливуква званог Веља Невоља. Опис пронађеног дела тела мушкарца донекле се поклапа са његовим, као и чињеница да је пронађен само труп, а оптужница против овог клана наводи да су своје жртве мучили, а потом секли на делове које су потом бацали у реку.

Све ово су само сумње, а о коме се заиста ради, као и да ли је у питању насилна смрт потврдиће обдукција и ДНК анализе.

– Ради се о ногама и делу кичме, а главе, трупа и читавог горњег дела тела нема – рекао је раније извор медија.

“Ако су нађене ноге мог сина, желим да их сахраним”

– Желим да престане ова агонија, сина ми нема већ скоро две године. Не знам чије је тело нађено у Дунаву код Костолца, али волео бих да нађем мог Јову живог или мртвог, а ако је мртав да могу да га сахраним како доликује, па да умрем у миру – рекао је Миле Кецман, отац несталог фитнес-инструкотра и власника теретане у Београду Јова Кецмана ком се сваки траг изгубио 24. септембра 2020. године.

Власник теретане из Београда нашао се на списку несталих, за које се сумња да су жртве клана ухапшених Вељка Беливука и Марка Миљковића.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц