Спорт

ЂОКОВИЋ ОДУШЕВИО СРБИЈУ! Ово су сви чекали!

Директор Serbia opena Ђорђе Ђоковић говорио је о предстојећем АТП турниру у Београду.

Најмлађи брат Новака Ђоковића је у недељу обишао терене и са новинарима говорио о турниру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Задовољан је организацијом и поред проблема са временом.

– Нисмо имали среће са временом, каснимо два, три дана, биће све готово у уторак или среду, ја сам желео да све буде готово пре седам дана, али све ће бити у реду, пошто играчи долазе у среду. Очекујемо да први дође Доминик Тим јер он не учествује на Мастерсу у Монте Карлу. Једва чекамо да дође, да га дочекамо и да га усликамо на централном терену – рекао је и додао:

– Мислим да сваки овакав турнир и сваки спортски догађај интернационалног карактера јесте важан за развој спорта и културе и да се пошаље права слика у свет. Да ставимо Београд на светску мапу, да покажемо какви смо домаћини и да је све на светском нивоу. Потрудићемо се да Београд и Србију прикажемо добро, како би призвали што већи број странаца.

Талентовани српски тенисер Хамад Међедовић добиће специјалну позивницу за учешће на турниру, али он неће бити једини.

– Специјалне позивнице саопштићемо на дан жреба 16. априла. Вајлд карте ћемо доделити домаћим тенисерима, полазницима ТЦ Новак, а након тога ако немамо даље коме да дамо, онда ћемо видети да са другим турнирима и агенција направимо размене.

Сви се надају да ће Београд добити организацију АТП турнира из серије 500.

– Нисмо ништа морали да мењамо да бисмо били на највишем нивоу. Уложили смо ипак у све, свуда смо се унапредили и желимо да напредујемо на тениској мапи. Ми смо све урадили што је до нас, сада остаје да будемо само стрпљиви – закључио је Ђорђе Ђоковић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс