Свет

ГВОЗДЕНИ МАЈК ПРЕТУКАО ПУТНИКА У АВИОНУ! Провоцирао Тајсона, а кад је Мајку прекипело настао хаос (ВИДЕО)

На лету Сан Франциско – Флорида догодио се инцидент о ком бруји цела планета! Један путник у авиону је видео да испред њега седи, ни мање ни више, него легенда бокса Мајк Тајсон, па је одлучио да се забави. Зу забаву, међутим, памтиће цео живот јер је мало претерео и на крају добио батине од Гвозденог Мајка!

Како се види на снимцима објављеним на друштвеним мрежама, Тајсон силовито удара путника на седишту иза себе. Овај није пружао никакав отпор, а и како ће кад га чувена громада и машина за ударање „преваспитава“. То није била опција.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Испоставило се да је путник био у припитом стању и да је констатно провоцирао Тајсона. Стајао је изнад њега, причао, правио разне гримасе и гестикулације, а све то је снимио други путник који је наводно његов пријатељ.

Тајсон је трпео и чекао…и онда је полудео. Устао је, окренуо се и изударао путника. Неколико снажних аперката у главу провокатора било је довољно да буде миран као бубица до краја лета.

Када је авион слетео, Мајк Тајсон је изашао из летелице као да се ништа није десило, а путнику је указана прва помоћ. Путник је наводно све то пријавио полицији, а остаје да се види хоће ли бити покренута истрага.

Извор: Курир.рс