Регион

ОН ЈЕ ПРЕТИО ШКОЛАРЦИМА НА ЦЕТИЊУ: Деца из Никшића запевала „Весели се српски роде“, пришао им мушкарац и поручио ОВО (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

На друштевним мрежама освануо је шокантан снимак на ком се види особа која прети деци која су у Цетињу запевала песму „Весели се српски роде“.

Школарци из Никшића, који су били на екскурзији, у једном тренутку су почели да се радују и певају познату песму Данице Црногорчевић „Весели се српски роде“, а на видео снимку се види како за сада непозната особа говори деци да не смеју да певају ту песму на Цетињу и да, ако им се баш та песма пева, морају ићи у Србију да је певају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако затечени овим шовинистичким поступком, малишани нису дозволили да им та особа поквари расположење већ су на претње одговорили песмом „Христос воскресе“ и упутили се ка манастиру.

Подсетимо, аутобус са децом из Никшића је потом каменован, што је полицији пријавио возач аутобуса. Он је полицији саопштио да је аутобус каменован приликом проласка испод подвожњака у улици Новице Церовића у Цетињу. Како је порталу Побједа незавнично саопштено из Управе полиције, возач је пријавио да му је непозната особа том приликом оштетила предње ветробранско стакло. Према сазнањима Побједе, у аутобусу нису били туристи већ се радило управо о екскурзији из Никшића.

Извор: Курир.рс/ Новости