Свет

Ужас! БАБА УБИЛА УНУКУ: Натерала девојчицу (4) да попије флашу вискија?

Четворогодишња девојчица умрла је након што је за казну наводно била приморана да попије целу флашу вискија.

Полиција је стигла на адресу у Луизијани, око 11 сати у четвртак након што је примила извештаје о детету које не реагује.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција је у стану затекла Чајну Рекорд (4) која није давала знакове живота. Алкохол у крви девојчице је измерен на 0,680% – осам пута више од 0,08% која је дозвољена граница за одраслу особу у Америци.

Бака и мајка рекле су полицајцима да је девојчица пронашла боцу канадског вискија са 80% алкохола и отпила гутљај, а након тога је бака Чајну натерала да клечи и да попије остатак. Чајнина мајка, Кадјах Рекорд (29), стајала је и посматрала, према полицијском извештају.

Сматра се да је флаша у то време била отприлике напола пуна. Када је Чајни позлило мајка и бака су је ставиле у каду, где се верује да је умрла, наводи Дејли Стар. Ниједна од две присутне жене није затражила медицинску помоћ за Чајну све док није престала да дише, наводи се у полицијском извештају.

Рокане Рекорд, девојчицина бака је признала да је „забрљала“ и рекла полицајцима да „жели да преузме пуну одговорност“ за Чајнину смрт. Рекла је такође да је схватила да је отишла „предалеко“.

Канцеларија мртвозорника саопштила је да је обдукција потврдила да је узрок смрти мале Чајне акутно тровање алкохолом. Др Ернест П. Чиодо, лекар, адвокат и токсиколог из Чикага, рекао је за „The Advocate“: „Чак и да је ово одрасла особа, ово је фатална количина алкохола“, рекао је

Полицијски наредник Л’Јеан Мек Кнели рекао је новинарима да су и мајка и бака настрадале девојчице приведене. Обе жене су званично ухапшене следећег јутра и оптужене за убиство првог степена.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Мондо