Свет

УЖАС! Наталија је ЗАДАВИЛА СВОГ СИНА (8) након што су је „излуделе“ вести о рату у Украјини

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Једна Рускиња из Висконсина је оптужена да је убила свог млађег сина (8) и покушала да убије и старијег (11) наводно након што је постала нервно лабилна због рата у Украјини.

Наталија Александровна Хичкок (41) становница Шебојган Фолса оптужена је за првостепено убиство и један покушај првостепеног убиства, показују судски документи и тужба објављени у уторак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У тужби се наводи да је Хичкок истражитељима признала да је задавила свог најмлађег дечака и да је држала главу свог 11-годишњег сина под водом у кади и да је себе убола ножем у груди.

Полиција Шебојган Фолса је рекла да је Хичкок напала свог осмогодишњег сина Оливера у њиховом стану 30. март. Дечаков отац, који је такође био у стану, позвао је хитну службу и почео да оживљава сина.

Оливер је пребачен у болницу где је умро два дана касније.

Наталијин супруг је рекао да је дремао када га је старији син пробудио вичући да је његов мали брат мртав.

Нашао је Оливера како лежи на поду спаваће собе, понео га у дневну собу и почео вештачко оживљавање. Наталија му је наводно рекла да је убила њиховог сина.

Касније је рекао полицијским званичницима да је његова супруга тада ходала по стану са „ножем, ошамућена, говорећи да ће убити све у кући“.

Њен супруг је полицији рекао да Наталијина мајка живи у Русији и да је био забринут за ментално стање своје супруге док је гледала ТВ извештаје о рату између Русије и Украјине.

Додао је да га је недавно Наталија замолила да не оде на посао и да је желела да купи опрему за преживљавање, као што су пећ за камповање и гориво, као и ножеве и оружје. Такође се жалила да не може да резервише лет за Русију да види своју мајку, што ју је наљутило, рекао је полицији.

Иако госпођи Хичкок раније нису дијагностиковани поремећаји менталног здравља, рекла је полицијским званичницима да „неко контролише њен ум и да је отрована“.

Рекла је и да је била под неком врстом „мождане магле“ и признала да је убила свог млађег сина.

– Нисам желела да буде злостављан – рекла је она, према кривичној пријави.

Када су истражитељи питали госпођу Хичкок о рату у Украјини, она је рекла да је њен муж изразио забринутост да јој то изазива стрес. Међутим, она је тврдила да је више била забринута да ће неко да је „прода на мрачном вебу“.

Навела је да је осећала да је људи мисле да је руски шпијун, па је сумњала да ће јој њену децу одузети социјални радници.

Њен старији син је такође обавестио званичнике о инциденту 29. марта. Био је у кади у купатилу када га је мајка замолила да јој покаже колико дуго може да остане под водом. Рекао је да је осетио њене руке како му гурају главу под воду.

Званичници су такође пронашли боце које су садржавале четири „различите врсте тиленола, празну боцу тиленола из корпе у ормару и неколико отворених боца алкохола“, закључује се у документу.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Блиц.рс