Свет

ВЕЛИКА ТУГА! Преминула глумица из серије „Ургентни центар“

Ђосара Ђинаро, глумица која је јавности позната по улози у серији „Ургентни центар“ (ЕР), преминула је у 48. години након дуге и тешке борбе са раком. Ове наводе потврдио је њен супруг на њеној званичној Фејсбук страници.

„Са великом тугом објављујем да је преминула моја супруга Ђосара Ђинаро, овог датума, 27. априла 2022. Ђосара се храбро борила против рака и вратила се кући да буде окружена породицом. Ђосара је била невероватна супруга, мајка, уметница и пријатељица. Имала је најлепшу, љубазну душу и није прихватила „не“ као одговор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Чак и у последњим тренуцима, још увек се борила. Она сада почива у миру и заувек ће је памтити. Мени, Лиаму и Емрису ће јако недостајати, иако знамо да је у нашим срцима и да нас води на сваком кораку“, наводи се.

Ђосара је имала је богату и дугу холивудску каријеру. Играла је у разним телевизијским серијама попут „Ургентног центра“, „Judging Amy“, „Strong Medicine“ и другим.

Одрасла је у Колубији и била је усвојена ћерка дипломате. Након што су герилци њеног очуха узели за таоца, са породицом се преселила у Америку.

У 16. години потписала је и први уговор са Агентом, а онда је уследила и улога Вирџинији Бустос у серији „Viva Vegas“ Дебитовала је у серији „Judging Amy“, а онда је постала једна од омиљених звезда серије „Ургентни центар“.

Њена улога у филму „Страсти“ била је номинована за награду  GLAAD 2006. Вратила се у Колумбију у 2009. години, почела је да се бави и продуцентским радом.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс