Русија

БРИТАНЦИ ТВРДЕ: Путин иде на ХИТНУ ОПЕРАЦИЈУ, већ одредио наследника?

Како наводи Мирор позивајући се на незванична сазнање, мало је вероватно да ће Путин ићи на операцију пре 9. маја.

Руски председник Владимир Путин повућиће се из јавност на неодређен период времена како би ишао на операцију од канцера, пише британски таблоид Мирор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се тврди у тексту објављеном на сајту Мирора, Путин је већ номиновао и наследника.

Реч је о Николају Патрушеву, секретару за националну безбедност и бившем припаднику контраобавештајне службе, коме је Путин наводно поверио „бригу“ за Русију, док он буде одсутан.

Како наводи британски таблоид, Патрушев је главни архитекта рата у Украјини и један од оних који су „убедили Путина да у Кијеву на власти седе неонацисти“.

Иначе, тврдње о томе да је Путин тешко болестан – да болује од рака дебелог црева и Паркинсонове болести, из дана у дан главне су спекулације у медијима у Великој Британији.

Како наводи Мирор позивајући се на незванична сазнање, мало је вероватно да ће Путин ићи на операцију пре 9. маја, када је заказана традиционална војна парада у Москви, поводом Дана победе над фашизмом.

– Путину је предложено да уради операцију, расправљало се о датуму и договор је постигнут – преноси Мирор речи неименованог саговорника блиском Кремљу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com