Свет

„ЧЕКА СЕ ЗВАНИЧНА ОДЛУКА“ Вучић обрадовао грађане Србије!

Уверен сам да је будућност наше аутоиндустрије која је носилац напретка сваке земље – „светла“, нагласио је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић отворио је данас Сајам аутомобила „DDOR ECO BG CAR SHOW 07“ на Београдском сајму и поручио да српска аутоиндустрија има светлу будућност, као и да се још чека одлука бар два велика глобална светска произвођача аутомобила да ли ће отворити своје фабрике у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Поносан сам на Србију и Београд, на сајам аутомобила и мотоцикала будући да данас присуствујемо првој манифестацији ове врсте у Европи након двогодишње паузе – рекао је Вучић на отварању.

Вучић је рекао да је Србије привукла већ велике и познате произвођаче аутомобила и нагласио да је уверен да ће Србија успети да направи цео ланац у производњи електричних аутомобила у нашој земљи.

Уверен сам да је будућност наше аутоиндустрије која је носилац напретка сваке земље – „светла“, нагласио је Вучић.

– Верујем да ћемо успети да убедимо још неке од глобалних играча да прихвате наше гостопримство и отворе своје фабрике баш у нашој земљи. Ускоро очекујемо одлуке бар два велика глобална произвођача, то би била највећа промена у њеној модерној историји, ако бисмо бар једног од та два велика глобална играча успели да доведемо у Србију – истакао је председник.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com