Регион

ЦРНОГОРКИ СЕ СМЕЈЕ ЦЕО БАЛКАН: Водитељка усред преноса Евровизије урадила ово (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

Црногорска водитељка која је током преноса уживо, односно читања поена жирија на Евровизији, имала малу незгоду.

Како су непредвиђене ситуације саставни део укључења и оваквих програма, нико није замерио, поготову што Зомбијана Бонес, односно Андријана Вешовић није професионална водитељка већ уметница.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је добро позната на регионалном Твитеру и један је од омиљених ликова због својих бритких коментара.

Она је имала мали пех.

Наиме, док су водитељи Евровизије Алесандро и Мика чекали укључење из Црне Горе, испред камере се у једном моменту изненада појавила Андријана Вешовић, која је зевала.

Она је тек у једном моменту схватила да је већ у уживо укључењу и да је гледа цела Европа. Узвикнула је „куку“, насмејала се и прочитала гласове.

Убрзо након тога се огласила на Твитеру и објаснила како је дошло до малог кикса.

„Пре него ће ишта да се деси, била сам на више састанака у РТЦГ, где ми је сваки пут скренута пажња да је у питању 200 милиона гледалаца, да нешто не бих погрешила. Јокес он yоу. Студио је био огроман, ја сама у студију, стајала сам од момента кад почне гласање, док ме водитељи не прозову. У тим моментима видим само себе у монитору, на другом Евровизију и тиииихо је чујем у увету. У студију је тишина.

Приспавало ми се кад сам ушла у исти. Поприлично сам била опуштена, али срећа моја да нисам била опуштенија у комуникацији и генерално сарадњи са режијом, јер би екипа која је гледала РТЦГ синоћ могла да види нешто срамније од зевања. Трема ме је дрмала само кад се приближи мој ред. На пробама сам имала другачији сцрипт, оно што сте синоћ видели је била скроз импровизација, јер сам мислила да ме неће ни укључити. Мислим РТЦГ ме је укључио и те како. Синоћ сам се осећала безвезе поводом тог момента где зевам и говорим QQQQQ на националној телевизији, али то је стварно било ван моје контроле и зато ћу данас да правим мимове као да сутра не постоји“, написала је Андријана.

Како је све изгледало, можете видети и на снимку испод.

@zlatnix #crnagora #montenegro #eurovision2022 #eurovisionsongcontest #eurovision ♬ original sound – Zlatni

Извор: Курир.рс