Русија Свет

ЈЕЗИВО! РУСКИ ПОСЛАНИК: ОТМИТЕ НАТО МИНИСТРА! Ево о коме се ради

Олег Морозов, дугогодишњи посланик и члан партије Јединствена Русија предложио је данас отмицу једног од министара одбране НАТО земаља.

Према предлогу Морозова, НАТО министра би требало отети када буде дошао у Украјину а затим би га, како каже, требало одвести у Москву где би га испитали о томе и томе каква наређења Запад даје Кијеву, пренео је Ројтерс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Морозов, који је први пут постао посланик од 1993. године, рекао је да снабдевање Украјине оружјем са Запада представља директну претњу Русији, због чега ће Москва можда морати да преиспита војне циљеве.

– Знате, можда је то фантастична завера коју спремам… да ће у блиској будућности, у неком тренутку, министар одбране неке НАТО земље да дође у Кијев да прича са Зеленским. Само, знате, неће ни доћи до тамо. Пробудиће се негде у Москви – казао је Морозов за државни канал Росија-1.

Водитељка Олга Скабејева је упитала посланика: „Да ли мислите да га киднапујемо?“

– Да. А онда бисмо могли да сазнамо ко издаје каква наређења и ко је одговоран за конкретне ствари. То није тако незамислива слика. У свету владају тренутно друга правила. Да пустимо мало све те ратне министре који се окупљају у Кијеву да поразмисле како би им било да се пробуде у Москви – додао је Морозов.

Кијев је од почетка ратних сукоба између осталих посетио у априлу амерички министар одбране Лојд Остин, који је био у друштву државног секретара Ентонија Блинкена.

Извор: Srbijadanas.com