Свет

КАДИРОВ УПОЗОРИО НА ЛУКАВ ПЛАН ЗАПАДА, ПОМЕНУО И ПУТИНА: Чечени су преживели исти сценарио

Кадиров је додао и да су Чечени научили да ратују, да су имали добру праксу и да су сада у обавези да штите своју државу

Западне земље применили су у Украјини „промишљен и лукав план“ који су током 90-их година прошлог века покушавали да реализују у Чеченији, изјавио је чеченски лидер Рамзан Кадиров.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ми у Чеченији смо тај сценарио преживели. Страни плаћеници, нацизам, тоне наоружања, громогласне изјаве које немају никакав основ. Све се то понавља. Нема никаквих сумњи, у питању је промишљен и лукав план. И само Русија има све могућности да се том процесу супротстави – написао је Кадиров на Телеграму.

Он је такође казао и да би резултат тог плана требало да буде “уништење Русије, крађа њених ресурса и потпуна власт над светом од стране других нуклеарних држава”.

– Сигуран сам да до тога никада неће доћи – оценио је.

Кадиров је додао и да су Чечени научили да ратују, да су имали добру праксу и да су сада у обавези да штите своју државу.

– Русија је нас штитила, Русија предвођена Владимиром Путином је обновила нашу републику. Данас смо ми дужни да покажемо нашу верност – закључио је чеченски лидер.

Извор: sputniknews