Србија

ОГЛАСИО СЕ НЕНАД ПЕРИШ НАКОН ШТО ЈЕ ИЗВУЧЕНО ТЕЛО ИЗ САВЕ

Ненад Периш, отац Матеја који је нестао пре нешто више од пет месеци у Београду, искрено каже да се сваки пут стресе када чује да је неко тело извучено из реке.

Информацију да је данас извучено тело из Саве, Периш је сазнао из медија, а како каже нимало му није лако када чује такву информацију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сваки пут кад чујем да је неко тело извучено из воде стресем се. А када сазнам да није реч о мом Матеју помислим на родитеље тог човека, на његове рођаке и пријатеље… Верујем у Бога и у то да је милостив и не доводим у питање његове одлуке. Оно што бих волео да знам је истина каква год да је она – каже Ненад Периш.

Како је објаснио још увек је свакодневно у контакту са нашом полицијом.

– Знам да раде и да покушавају да нађу одговоре. Помажем им колико многу, шаљем им одређене информације. Верујем им и уверен сам да раде све што је у њиховој моћи. И зато сам им неизмерно захвалан. Док сам био у Београду ступио сам у контакт и са владикама СПЦ, свакодневно смо у молитви. Људи смо и једно у молитви – прича Периш и понавља да изнад свега верује у Бога.

Према његовим речима, у скорије време планира да дође поново у Београд.

– Нисам још одлучио тачно, али требало би да дођем ускоро – рекао је Периш за Информер.

Подсетимо, Матеј Периш нестао је у ноћи између 30. и 31. јануара 2021. године испред београдског клуба „Готик“ где је био са друштвом, потом је напустио клуб из за сада непознатих разлога.

Перишу су надзорне камере хватале наредних десетак минута, а потом му се губи сваки траг на шеталишту уз реку Саву.

Потрага за несталим младићем још увек траје.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / Информер