Србија

ПОЛИЦИЈА ЗАУСТАВИЛА СВАДБЕНУ ПОВОРКУ КОД ЗРЕЊАНИНА: Ухапсили колегу младожењу

Више полицијских возила зауставило је јуче око 15.30 часова код тиског (жабаљског) моста у Зрењанину колону возила која је ишла на свадбено весеље, након чега је претресом аутомобила, у једном од возила, пронађена психоактивна супстанца за коју се сумња да је кокаин.

Како незванично сазнаје Зрклик, у тренутку интервенције полиције дошло је до сукоба између лица која су била у колони и полиције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У акцији полиције, како је незванично сазнао Блиц, ухапшен је полицијски инспектор Н.Р. из Зрењанина, који је са свадбеном свитом кренуо пут Новог Сада на свадбено весеље.

Према незваничним сазнањима, ухапшени инспектор био је младожења а у једном од заустављених аутомобила који су га пратили на свадбу пронађен је кокаин.

„Колону возила која су ишла на свадбу пресрели су по дојави полицајци из Београда и приликом претреса који је сниман камерама у једном возилу пронађена је психоактивна супстанца за коју се сумња да је кокаин. „Весела дружина“ која је кренула на свадбу почела је да се опире претресу као и младожења инспектор, па је након краћег вербалног дошло и до мањег физичког сукоба због чега је младожења и ухапшен. Њему је одређено полицијско задржавање до 48 часова тако да ће он до понедељка бити у притвору што госте позване на свадбу није спречило да наставе пут Новог Сада и наставе са весељем у једном ресторану“, испричао је извор портала „Блиц“.

Извор: Нова