Србија

ПРОЦУРИЛИ НОВИ ДЕТАЉИ: Музичар остао без бубрега, познати певач избо колеге због овог?

МИЛОШ С. (39) из Крагујевца ухапшен због сумње да је покушао да убије двојицу музичара са којима је наступао у локалу у Крагујевцу.

Певач је ухапшен је због сумње да је у локалу у коме је наступао после свађе пијан избо двојицу колега (22) и (39) из бенда и тешко их повредио! Стравични инцидент догодио се у суботу у једном познатом локалу, а певач се терети за покушај тешког убиства и напад на службено лице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Милош С. почео је да се у кафани свађа са својим колегама, а онда и да насрће на њих. У једном моменту је изашао напоље, а они су кренули за њим – прича извор. – Он је из аутомобила извадио нож чије је сечиво веће од 12 сантиметара и почео бесомучно да убада колеге. Једног од мушкараца убо је у бубрег, док је другог избо по леђима, а наводно га је посекао и по грудима.

Мотив напада за сада није познат, али се спекулише да је реч о свађи око бакшиша.

– Наводно, музичари су се посвађали са Милошем око бакшиша, јер је он инсистирао да задржи већи део новца за себе – каже извор.

Како објашњава, окупљени гости покушали су да помогну повређенима.

– Настала је права гунгула, људи су покушавали да обуздају Милоша С. и позвали су полицију и лекаре. Када је патрола стигла једва су успели да ухапсе помахниталог певача и сместе га у кола – каже извор и додаје да је сцена на месту напада била језива. – Крви је било на све стране, јадни момци су били унакажени.

Пијан напао и полицајца

Међутим, драма се наставила и када је Милош С. приведен.

– Пошто је био у алкохолисаном стању полиција га је одвезла на преглед у Клинички центар у Крагујевцу. Он је и тамо наставио да прави хаос, а онда се и досетио да побегне и то са све лисицама на рукама. Приликом покушаја бекства полицајац који га је спречавао лакше је повређен јер је Милош С. насрнуо на њега – наводи саговорник.

Како причају познаници ухапшеног, сви су шокирани језивим инцидентом.

– Милош је познат као миран младић, никада пре није имао овакав испад. Он је годинама свирао у једном познатом локалу, а радио је и у једној крагујевачкој фирми. Увек је певао тужне љубавне песме и то је некако био његов заштитни знак. Не знамо шта му је било да овако нешто уради – рекао је пријатељ ухапшеног.

Виши јавни тужилац Небојша Вељковић потврдио је да је осумњиченом Милошу С. одређено задржавање до 48 сати, те да ће бити испитан у овом тужилаштву.

Лекари се боре за живот повређеног музичара

Према незваничним информацијама, један од повређених музичара оперисан је у КЦ Крагујевац и извађен му је бубрег.

– Повређени младић је претрпео тешке повреде, извађен му је бубрег и лекари се боре за његов живот. Обојица колега помахниталог певача задобили су тешке повреде – рекао је извор.

Извор: Новости