Србија

САХРАЊЕН ИГОР СТАРОВИЋ: Певач Дивљег кестена испраћен на вечни починак уз ову песму

Певач групе „Дивљи кестен“, Игор Старовић, који је преминуо у 58. години, након кратке борбе са болешћу, испраћен је данас на вечни починак на гробљу „Лешће“ уз своју песму „Кристина“.

Игорова браћа Александар, Борис и Андреј опростили су се од свог најмилијег уз сузе, а пријатељи и породица су им пружали подршку у најтежим тренуцима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Није остварио многе снове, утехе можемо пронаћи у богатој ризници његове душе, он је жив. Мирно спавај, хвала ти на свему, путовање уметничке душе се наставља – одржала је потресан говор пријатељица Маја.

Сахрани је присуствовала и Зорана Павић која није престајала да плаче, а ту је био и Филип Жмахер.

Чланови групе „Неверне бебе“ такође су дошли да испрате Игора на вечни починак.

Игор је умро на Другој хируршкој клиници. Музичару је пукла аорта, а борба за његов живот трајала је пет дана. У једном тренутку Игор се осетио боље, али је касније ипак преминуо.

Подсетимо, Игор је провео 10 година у бенду „Дивљи кестен“ где је био певач, композитор и аранжер. Група је настала 1992. године за време рата и одмах су постали миљеници публике. Снимили су пет албума иза којих су остали велики хитови: „Сузе кријем, саме теку“, „Ти си моја музика“, „Кристина“, „Зоране, Зоране“, „Наташа“, „Гори, гори, срце моје“.

Извор: Блиц