Србија

Шок! Маја је ПОСЛЕДЊА причала са Матејем: Када је чула да је пронађен, одмах је урадила ово

Фото: Фејсбук принтскрин

Комуникација Матеја и Маје у ноћи између 30. и 31. децембра дигла је доста прашине у јавности

Маја Сопта из Сплита, последња особа са којом је комуницирао Матеј Периш (27) у ноћи нестанка, објавом на свом профилу на друштвеним мрежама показала је да тугује за другом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сопта је цео профил на Фејсбуку оставила у црнини и на тај начин изразила жаљење за Матејем након потврде да је његово тело пронађено на Ади Хуји и да је званично потрага завршена.

Комуникација Матеја и Маје у ноћи између 30. и 31. децембра дигла је доста прашине у јавности. Сопта је негирала да је са Перишем имала контакт у ноћи у којој је нестао, а тврдила је да ју је звао, али да није могла да се јави и да уопште није знала да је са друштвом дошао у Београд.

Многима је била сумњива и њена реакција кад је давала интервју српским медијима. Маја је тада негирала да је Матеј покушавао да ступи у контакт са њом како би набавио наркотике за своје друштво.

– То је златан момак. Не може било ко да ради и студира, а да се притом бави спортом. Ни ја исто не бих постигла да користим апсолутно ишта – рекла је Маја у интервјуу и негирала да је њен суграђанин хтео да ступи у контакт са њом због дроге.

Матеј Периш, подсетимо, нестао је последњег дана прошле године,а његово тело је јуче пронађено на Ади Хуји након скоро пет месеци. Потрага је завршена кад је у среду око 9.30 сати ујутру код Аде Хује извучено тело утопљеника за кога се одмах посумњало да је Матеј Периш. Тело које је плутало по води приметили су морнари који су позвали полицију.

Опело Матеју Перишу биће одржано  у цркви Светог Анте у Београду, а након тога биће пребачено у Сплит где ће Матеј према речима његовог оца бити сахрањем у кружу најуже породице.

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Курир