Србија

СТЕФАНОВИЋ ПОЗВАО МЛАДЕ НА СЛУЖЕЊЕ ВОЈСКЕ: Ово је плата која вас очекује

КАКО преносе медији, министар одбране Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве за добровољно служење војног рока и постану део нашег великог јединственог тима Војске Србије који се свим срцем бори за нашу земљу.

– Ако сте одважни, храбри, умете да функционишете у тиму и ако сте спремни да стичете нова знања и вештине, а то је пожељно свуда у свету да радите на себи, дођите и пријавите се до краја маја за добровољно служење војног рока. Желимо да упознате нашу војску, да видите колико је данас опремљенија, колико је савремена и колико кроз њу можете да унапредите себе – рекао је Стефановић.

Захваљујући поједностављеним процедурама млади данас одмах по одслужењу добровољног војног рока могу постати професионални војници, уколико су заинтересовани за то. Такође, и уколико нису свакако ће бити опремљени новим знањима за даљи живот и за бављење различитим цивилним пословима.

– Плата на добровољном служењу војног рока коју Војска данас нуди, што наравно није пресудно, износи око 38.000 динара месечно. Оно што јесте важно, што је заправо најважније – да морате да волите Србију. У супротном, чак и да имате способности јунака из акционих филмова нисте за овај тим. Зато ако волите Србију, ако сте спремни да радите на себи, да учите од најбољих, да стичете нова знања и вештине, упознате нашу технику, технологију и све оно што Војска данас има, дођите и постаните део тима Војске Србије, дођите да добровољно служите војску – поручио је министар Стефановић.

Извор: Нпортал

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

мај 2022.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031