Србија

СТРАШНА НЕСРЕЋА КОД ШАПЦА, ТРОЈЕ МРТВИХ: Мотоциклиста се закуцао у ауто, усмртио мајку и сина (3)

У стравичној саобраћајној несрећи у селу Церовац код Шапца, погинули су мајка М. С. (33) и њен син В. С. (3), као и возач мотоцикла Н. З. До несреће је дошло када се мотоциклиста закуцао у задњи део „фијата“ у коме су мајка и синчић били, а једина која је преживела несрећу је С. С (56) која је управљала аутомобилом, сазнаје Курир.

Како очевици несреће кажу, двојица возача су се тркали моторима, када се мотоциклиста Н. З. закуцао у аутомобил и погинуо, други је побегао са лица места.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Свуда је било крви, није проценио да ће ауто да скрене ту. Камион је држао своју страну, возио нормално. Тркали су се моторима, вукао их ђаво. Жао ми је детета. Хитна је брзо дошла, два возила, али да је дошло 50 не вреди – каже очевидац несреће.

У колони на путу су били аутомобил, камион и мотор, који су се кретали из правца Шапца ка Ваљеву.

Аутомобил је успоравао како би скренуо са главног пута, а мотор је у том моменту претицао камион и није видео ауто марке „фијат“ и тада се закуцао у леви део аутомобила који је од силине ударца одлетео са пута у канал.

На месту удеса може се видети језив призор. Аутомобил у ком су били М. С. и њен трогодишњи син је од силине ударца преполовљен, а делови су разбацани по путу.

Возач мотора Н. З. који је погинуо има 44 године. Мотор је потпуно смрскан.

– Погинули су ћерка и унук власника локала испред ког се десила несрећа. Сироти човек изашао је прво да помогне, није знао шта се дешава, а онда је видео своју ћерку и унуче мртве поред пута. После тога се ухватио за главу и почео је да јауче. Хитна је брзо дошла, али није им било спаса – причају сведоци трагедије.

Возило АМСС стигло је на место трагедије како би склонило слупана возила.

Извор: Курир.рс