Србија

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН ПОТРЕСАО ЗРЕЊАНИН: Жена избола мужа, па га исекла моторном тестером и скувала

У зрењанинском насељу Зелено Поље синоћ се догодило тешко убиство када је жена Тереза П. ножем избола мужа Срђана П. на спавању, а онда га је, према незваничним информацијама, исекла моторном тестером и делове његовог тела скувала у лонцу. Самом убиству су, према наводима, присуствовала и Терезина деца из првог брака.

Након убиства и комадања тела тестером, Тереза је остатке Срђановог тела кувала, пишу Новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како су испричале комшије, она је Срђану стављала седативе у воду те он није био у стању да се брани иако је она знатно нижа од њега, те је тако успела да га убије, пише исти лист, који наводи и да су Терезини кћерка и син из првог брака гледали све што се догодило.

Комшије су потрдиле да је злочину присуствовало једно од троје деце, колико их осумњичена има.

– Из првог брака она је имала троје деце. Комшије причају да је и најмлађе дете било у кући када се догодио злочин. Иначе, он није нигде радио, чујем да су пили лекове и да су имали психичких проблема. Често је одлазила од куће, па се враћала – каже комшија, пише Нова С.

Како наставља, чуо је од других комшија да је она након злочина одсекла ноге Срђану тестретом.

– Живели су углавном од социјалне помоћи и од Црвеног крста. Срђан је живео сам, пре неколико година му је умро отац, па се он уселио ту где је живео његов отац. Она је дошла пре годину дана. Усели се мало, па се врати код мужа из првог брака. Њега деца углавном су била код оца, некад доведе неко дете, обично најмлађе. Све комшије кажу да је дете било у кући и да је наводно све то гледало. Али то су још увек само гласине, нисам заиста сигуран – рекао је комшија.

Каже да је убијеног виђао како прође са кучетом или бициклом, и да се некад јави, а некад не.

– Срђан је до пре годину дана био неожењен. Онда је дошла она. Посвађају се с времена на време, па она оде код бившег мужа Зорана, дође тамо некад скува и нестане опет кроз два дана. Сиромаси, живе у кући на железникој станици, све на дивље, никад нико кући – закључује комшија:

„Чуо сам да га је најпре успавала, заклала ножем, а потом и исекла моторном тестером. То се догодило синоћ. Наводно му је искела ноге… А да трагедија буде још већа све се то дешавало док јој је ћерка била у кући.“

Тело убијеног однето је на обдукцију у Нови Сад. Полиција је радила увиђај до касно синоћ.

Коначан одговор на питање шта је мотив убиства требало би да дају надлежни, након што истрага буде окончана.

Зрењанинска полиција иначе, ухапсила је Т. П. (46) из Зрењанина, осумњичену да је усмртила ножем четрдесетдвогодишњег супруга.

– Сумња се да је она синоћ у кући у Зрењанину усмртила супруга, саопштило је Министарство унутрашњих послова. Т. П., која је осумњичена за кривично дело тешко убиство, одређено је задржавање до 48 часова и она ће, уз кривичну пријаву, бити приведена Вишем јавном тужилаштву у Зрењанину, наводи се у саопштењу МУП-а – навео је МУП.

Извор: Блиц