Србија

СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА КОД ДОЊЕГ МИЛАНОВЦА: Пијани возач усмртио трудницу пред мужем и дететом

Трудница Тијана М. из села Малешева код Голупца погинула је у стравичној саобраћајној несрећи која се у недељу догодила на Бољетинском брду код Доњег Милановца.

Како незванично сазнајемо, Тијана М. страдала је када се аутомобил у ком се налазила сударио с колима која су се кретала из другог правца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Враћали се кући

– Тијана се са супругом враћала из Доњег Милановца кући, а с њима у колима је било и њено дете. У једном моменту она је одвезала сигурносни појас како би детету које је седело на задњем седишту додала флашицу с млеком. Међутим, тада је под за сада неразјашњеним околностима у њихову траку прешао други аутомобил и директно се закуцао – прича извор Курира и наставља:

– Жена је снажно ударила и преминула на месту, а наводно јој је од ударца заправо пукао врат. Екипа Хитне помоћи, која је брзо стигла на место несреће, могла је само да констатује смрт девојке која је била у шестом месецу трудноће – наводи саговорник из истраге.

Алко-тест

Полиција је обавила увиђај и алко-тестом утврдила да је возач који је ударио у Тијану и њеног мужа био под дејством алкохола.

– Пуком срећом, њен супруг и дете су лакше повређени. Полицајци су покушали да му што безболније саопште да је остао без супруге и нерођеног детета, па су га увели у станицу. Када су му рекли да Тијана није издржала, ухватио се за главу и почео да јауче „Нема их више, шта ћу ја сада“ – објашњава извор Курира.

Извор: Курир